Nyheter

 

 2pager pic

Gör ett klipp under Volvo Pentas vårkampanj! 

 

 

Från 1 februari till och med 1 april 2018 har vi riktigt fina erbjudanden på motorer och tillbehör. Du kanske står inför ett motorbyte, funderar på ny propeller eller kanske vill uppgradera din båtupplevelse med Volvo Pentas nyaste nyhet Easy Connect. Här finns det något för alla behov! 

 

Volvo Penta är Officiell Volvo Ocean Race-leverantör

2017/18 års upplaga av Volvo Ocean Race är i full gång och lagen som deltar kommer vid målgång att ha seglat över 45 000 sjömil.

Näst sista stoppet innan mål kommer att ske i Göteborg i juni 2018 – det skall vi fira med folkfest i hela Göteborg! Köper du en ny motor under vårkampanjen har du möjlighet att vinna en Volvo Ocean Race-upplevelse i Göteborg för två under veckan som båtarna är i staden. Resa, logi och en mängd upplevelser under tre dagar på temat Volvo Ocean Race ingår.

 

Volvo Penta motoriserar Volvo Ocean Race

Varje tävlingsbåt i racet är utrustad med en standard Volvo Penta D2-75 med S-drev. Motorn driver allt ombord – kommunikation och datorer, ljus och värme, vattenförsörjning, kölkontroll och akut framdrift.

Alla lag har också en team-RIB utrustad med nya generationens V6-280 eftersom den ger suverän kraft och manövrerbarhet samt låga utsläpp.

Om du köper en D2-75 eller en V6-280 under kampanjperioden erhåller du därför en unik Volvo Ocean Race flytväst, samtidigt som du givetvis är med och tävlar om en upplevelse för två i Göteborg.

 

Välkommen in till din auktoriserade återförsäljare så hjälper de dig gärna med dina frågor och funderingar.

Klicka på bilden nedan för att komma till Volvo Pentas vårkampanj 2018 >>

 

KampanjBottombanner 752x