Absolut

Fritidsbåtar

Allt du behöver för ett enklare båtliv Vi på Volvo Penta tycker att båtlivet ska vara enkelt. Med enkelt menar vi säkert och roligt. Det har varit huvudtanken bakom årets nyheter. Och kommer att vara det i många år framöver.

Nya funktioner för ett enklare båtliv Tack vare EVC-plattformen kan vi erbjuda många spännande nya funktioner, till exempel tilläggning med joystick. I år utökar vi våra produkter med farthållare och enspaksläge samt bogserläget Tow mode för Aquamatic dieselmotorer. För att göra det enkelt för dig har vi byggt in samtliga funktioner i standardreglagen.

Ny teknik vid rodret Elegant, ergonomiskt och användarvänligt – det nya gränssnittet ger en helt ny komfort för dig som förare. Överblicken är perfekt och körreglagen är både lätthanterliga och lättåtkomliga. Volvo Penta IPS

Vi har vidareutvecklat det revolutionerande drivsystemet med joystick och överlägsen effektivitet ytterligare och erbjuder nu två nya, större modeller för båtar på upp till 100 fot.

Miljövänligt och enkelt Genom att kombinera rena motorer med effektiva drivsystem och tillbehör för sparsam körning kan vi erbjuda en till synes omöjlig kombination: bättre prestanda och lägre koldioxidutsläpp.

Perfekt matchning Volvo Penta utvecklar och matchar allt från motorer till transmission, drev, propellrar och tillbehör. Därför kan du alltid känna dig trygg med våra system.